Försäljnings- och leveransvillkor för användningsrätt av digital tjänster på www.skrivansokan.se

OM www.skrivansokan.se

www.skrivansokan.se ägs av Jansler Booking v / Annegrethe Jansler, CVR 25013166. Åboulevard 48, 2200 Köpenhamn N.

www.skrivansokan.se har som affärsidé att användare kan köpa användningsrätt till hemsidan med de tjänster som erbjuds.

www.skrivansokan.se har rätt till att när som helst ändra, utöka eller begränsa de digitala tjänsterna som är tillgängliga på denna hemsida. En tjänst kan återkallas utan förvarning eller kan vara tillfälligt otillgänglig på grund av tekniska problem.

 

VÅRA TJÄNSTER

Köp av användningsrätt för den valda perioden till det aktuella priset inkl. 25% moms. Det tillkommer inga extra kostnader eller dolda avgifter. Vid eventuella specialerbjudanden kommer avtalsvillkoren vara desamma som anges här, om inget annat skriftligen avtalats.

Betalning: Kan endast ske med kreditkort. Efter betalning får du ett e-postmeddelande som innehåller en kvittens av ditt köp. På kvittot finns det en länk för att logga in på SKRIVansökan.

Betalningen för den valda perioden dras av från ditt konto vid tidpunkten för köpet.

Tjänsterna omfattar bland annat alla jobbansökningar, förslag till introduktioner av ansökningar, förslag till avslutningar av ansökningar, cirka 850 förslag på fraser som beskriver förmågor och färdigheter, exempel på mallar för ansökningar, exempel på utformningar till ansökningar, exempel på kompetensförklaringar, CV-exempel, CV-mallar, CV-utformningar, exempel på handlingsord för CV och andra tjänster (tips och tricks). De tjänster som är markerade med Word eller PDF kan laddas ner.

www.skrivansokan.se vill ständigt förbättra och utveckla hemsidan. Därför kan det, under samma period som du köpt din användningsrätt för, förekomma uppdateringar eller ändringar i artiklar eller ansökningar, eller de kan tas bort eller bytas ut, utan att du kan göra anspråk på återställning eller ersättning. Du kommer under din användningsperiod ta emot e-postmeddelande om tjänsten från oss. Du ska vara uppmärksam på att du endast kan vara inloggad med en enhet (dator, surfplatta, mobil) åt gången.

När perioden löpt ut upphör användningsrätten automatiskt. Om du vill fortsätta använda hemsidan, måste du köpa användningsrätt för en ny period.

Innan du kan göra ditt köp av användningsrätten för den valda perioden måste du godkänna våra avtalsvillkor. Framför allt bör du vara medveten om att du ska samtycka och bekräfta att din ångerrätt upphör när tjänsten är påbörjad.

Avtalsvillkor

När du väljer att köpa de tjänster som användningsrätten erbjuder och som beskrivs under Våra Tjänster, måste du acceptera våra avtalsvillkor, vilka beskrivs nedan:

Avtal mellan

Detta är ett juridiskt bindande avtal mellan dig och www.skrivansokan.se, som träder i kraft när du köper tjänster som www.skrivansokan.se erbjuder att tillhandahålla.

Under perioden som du köpt din användningsrätt för kan du se, läsa, och där så anges ladda ner de tjänster du önskar.

Du är införstådd med och accepterar att det under perioden för användningsrätten kan förekomma förändringar i form av nya ansökningar, CV m.m. eller ändringar eller raderingar av befintliga ansökningar, CV och andra tjänster. En tjänst kan återkallas utan förvarning eller kan vara tillfälligt otillgänglig på grund av tekniska problem. Du kan bara vara inloggad på en enhet i taget (dator, surfplatta, mobil).

Efter det att perioden avslutats upphör din användningsrätt automatiskt. Vill du fortsätta använda tjänsten, måste du köpa användningsrätt för en ny period. Du kommer under din användningsperiod ta emot e-postmeddelande om tjänsten från oss.

Ångerrätt

Du samtycker och bekräftar att din ångerrätt upphör, när du, på den till dig framsända kvittensen, klickar på länken som ger dig åtkomst till användningsrätten till att kunna använda alla tillgängliga tjänster på hemsidan.

Reklamationsrätt

Du har 2 års reklamationsrätt. Din reklamation kan skickas per e-post till: info@skrivansokan.se

Personuppgifter

För att du ska kunna genomföra ett köp på www.skrivansokan.se måste du registrera dig med följande information:

Namn

E-postadress

Registrering av din information sker med syftet för att kunna erbjuda våra tjänster till dig. Dina personuppgifter är registrerade hos www.skrivansokan.se fram till dess att du framför en direkt önskan om att få dem raderade.

Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet. www.skrivansokan.se kommer inte lämna din information vidare utan ditt medgivande, förutom om det krävs enligt gällande lagstiftning.

Användaravtal

Tjänster du köper på www.skrivansokan.se är uteslutande riktade till dig som kund och får endast användas av dig. All form av kommersiellt syfte är otillåtet, inte heller är det tillåtet att på något sätt lämna materialet vidare. Det är inte heller tillåtet att du eller någon tredje part kringgår eller försöker kringgå några säkerhetsåtgärder. Om du vill citera något av det inköpta materialet, måste det ske på korrekt akademiskt sätt. Som kund är det ditt ansvar att inköpt material inte lämnas ut till tredje part. Om detta avtal inte följs av dig som kund kommer du åtalas i lagens fulla utsträckning.

Genom att klicka på “Jag accepterar villkoren” intygar du att du har läst, förstått och accepterat våra avtalsvillkor.