Så här marknadsför du dig själv, inför en arbetsgivare, innan du skickar din begärda ansökningshandling eller spontanansökan

Du ska alltid, oavsett om du svarar på en platsannons eller skickar en spontanansökan, ringa företaget för mer information.
Se exempel på slagkraftiga självpresentationer.

Hur ser ditt personliga varumärke ut?

Har du koll på de avtryck du lämnar på elektroniska medier, och har du koll på hur ditt personliga varumärke uppfattas av andra? Få tips till hur du kan marknadsföra dig själv!

Skrivövning och analys av en platsannons

Är det en lång tid sedan, som du senast sökte om jobb, och behöver du uppdatera dina kunskaper och färdigheter, då kan en skrivövning hjälpa dig på vägen.

Så här når du fram via e-post med din spontanansökan / begärda ansökan, eller praktik- och lönebidragsansökan

Dagligen får företag många irrelevanta e-postmeddelanden. Här är några förslag på vad du kan skriva i ditt e-postmeddelande, om du vill säkerställa att din ansökan öppnas och läsas.

69 frågor på jobbintervjun

Här är några av de frågor, som du kan förvänta dig att arbetsgivaren vill ha svar på vid en anställningsintervju. Inledande frågor Beskriv dig själv i korthet. Varför ska vi anställa dig? Varför ansöker du om detta jobb? Samarbete Berätta … Fortsättning